cégünkről

Cégcsoportunkat több mint tíz, azonos érdekeltségi körbe tartozó, de különböző profilú társaság alkotja. A Partner csoport alapító tagja a Partner Kft., amely 1988-ban alakult családi vállalkozásként, és jelenleg több mint 300 ipari, kereskedelmi, szolgáltató vállalkozás és non-profit szervezet számára nyújt számviteli, pénzügyi, bérügyviteli szolgáltatást.

Könyvelőirodánk dinamikus fejlődése lehetővé és szükségessé tette, hogy egyéb szolgáltatások is elérhetővé váljanak a cégcsoporton belül. Így kezdte meg tevékenységét az alapító céghez kapcsolódóan a könyvvizsgáló, majd az ingatlanforgalmazó és -fejlesztő iroda, s a cégcsoport többi tagja. Szolgáltatásainkat Dunakeszin, a 2. sz. főút mellett elhelyezkedő irodaházunkban kínáljuk.

FILOZÓFIÁNK

Társaságunk alapvető célja: magas szakmai színvonalú, komplex és professzionális számviteli, pénzügyi, bérügyviteli szolgáltatás, adó- és üzletviteli tanácsadás nyújtása. Társaságunk a fenti célok megvalósítása érdekében olyan munkamódszereket alkalmaz, amelyek révén szolgáltatásaink minősége egyaránt megfelel megbízóinknak, és a hatályos jogszabályi előírásoknak.

Folyamatosan szem előtt tartjuk Ügyfeleink igényeit, véleményét, és felvállaljuk azt a felelősségteljes szerepet, hogy mindenkor objektív és hasznos információkat szolgáltassunk.
Cégünk működése is ezen irányelvek alapján zajlik: átláthatóság, tisztelet, bizalom, és kölcsönös együttműködés. Ezek tevékenységeink alappillérei.

Munkamódszereink hatékonyságát igazolja a 24 éves működés eredményessége.
Tevékenységünk megkívánja, hogy a folyamatosan változó adó-, számviteli-, pénzügyi jogszabályváltozásokat naprakészen figyelemmel kísérjük és e változásokat ügyfeleink számára a gyakorlatban alkalmazhatóvá tegyük. A naprakész ismeretek megszerzésére folyamatos önképzés formájában, valamint szakmai konferenciákon, továbbképzéseken való rendszeres részvétellel teszünk szert.

Magas színvonalú szolgáltatásaink tárgyi, technikai feltételeinek kialakítására is jelentős figyelmet fordítunk:

  • korszerű, kulturált irodaházban fogadjuk ügyfeleinket
  • modern számítógép- hálózat és a MULTI Kft. által kifejlesztett Apolló komplex ügyviteli és kettős könyvviteli szoftver segíti munkánkat
  • az egyszeres könyvviteli feladatok ellátásához a HESSYN könyvelő szoftvert használjuk
  • a bérszámfejtőink számára pedig a Kulcs-Soft. bérügyviteli rendszere teszi lehetővé a gyors és pontos munkavégzést, melynek során tb kifizetőhelyek bérügyvitelének vezetését is vállaljuk