Közeleg a törzstőke emelés végső határideje

2017. február 8.

Március közepétől nem lehet hárommillió forintnál kisebb törzstőkéjük a kft.-knek.

Emlékeztetünk minden érintettet arra, hogy azoknak a korlátolt felelősségű társaságoknak, amelyeknek a törzstőkéje nem éri el a 3 millió Ft-ot, 2017. március 15-ig meg kell emelniük a törzstőkét erre az összegre.

Kérjük, hogy a tőkeemelés szükségességének illetve lehetőségeinek tisztázása érdekében minden cégvezető mielőbb vegye fel a kapcsolatot könyvelőjével valamint ügyvédjével.

A kötelezettség késedelmes teljesítése esetén törvényességi felügyeleti eljárás indulhat a cég ellen, melynek során a céget illetve a vezető tisztségviselőt 100 ezer Ft-tól 10 millió Ft-ig terjedő pénzbírsággal sújthatják. 

Rólunk mondták

Nagyon jól együtt tudunk működni, gyors és pontos információt szoktunk kapni kérdéseinkre.

Teletál Ételfutár Kft.

Mi is próbálunk minden anyagot időben, normálisan összerakva rendelkezésre bocsátani, és így persze mi is időben megkapunk mindent. Legutóbb tb-ellenőrzésünk is volt, ahonnan büntetés nélkül távoztunk, mert nem tudtak fogást találni rajtunk, de persze megint csak a jó együttműködésünk is kellett hozzá. Már hosszú évekre (inkább évtizedekre) nyúlik vissza a kapcsolatunk. Ha bármilyen kérdésünk felmerül, igyekeztek megválaszolni, segíteni.

Más Festékbolt Kft.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!