szolgáltatásaink

KÖNYVELÉS

Az átadott bizonylatok naprakész, folyamatos feldolgozása, bevallások, beszámolók, kimutatások, jelentések elkészítése. Folyamatos konzultáció a tulajdonosokkal, megbízókkal a vállalkozás pénzügyi és jövedelmi helyzetéről. Ügyfeleink hírlevél formájában történő tájékoztatása az aktuális jogszabályi változásokról illetve az adóhatóság(ok) joggyakorlatában tapasztalt fejleményekről. A számviteli politika, illetve az ehhez kapcsolódó számviteli szabályzatok elkészítése.

BÉRSZÁMFEJTÉS

Munkatársaink szaktudása és tapasztalata kiemelkedő a személyi jövedelemadó, a társadalom és nyugdíjbiztosítás, illetve minden olyan egyéb elszámolandó kötelezettség és ezek teljes adminisztrációja területén, amely az egyéni és társas vállalkozási, a megbízási, illetve a munkaadói és munkavállalói jogviszonyokhoz kapcsolódik. A szükséges számítástechnikai háttér mellett bérszámfejtéssel foglalkozó kollégáink tudásának legjavát kínáljuk ahhoz, hogy megbízóink bérelszámolása, adóbevallása pontosan, megbízhatóan és a hatályos törvényeknek mindenben megfelelően legyen elkészítve és adminisztrálva.

ADÓTANÁCSADÁS

A sikeres üzleti élet egyik legproblematikusabb tényezője az adótörvények folyamatos változása, s az e változásoknak történő pontos megfelelés. Napjainkban a professzionális adótanácsadás igénybevétele elkerülhetetlenné vált a vállalkozások számára. Akár társasági adóról, általános forgalmi adóról, személyi jövedelemadóról, illetve egyéb járulék nemekről legyen szó, munkatársaink komplex módon áttekintik az egyes kérdéseket és ennek alapján nyújtanak - lehetőség szerint - teljes körű információt. Folyamatos és egyedi megbízás alapján képviseletet vállalunk adóhatósági eljárásokban (revíziók, egyeztetések), konkrét adózási ügyekkel, illetve szerződésekkel kapcsolatban szakmai véleményt készítünk, megoldási javaslatot teszünk, ügyfeleink igényének megfelelően méltányossági és jogorvoslati beadványokat (kérelmek, észrevételezések, fellebbezések) készítünk.

HITELÜGYINTÉZÉS, PÁLYÁZATI ANYAGOK ÖSSZEÁLLÍTÁSA

Hitelkérelmekhez kapcsolódó mérleg- és eredménytervek, cash-flow kimutatások elkészítése. A hitel folyósítása utáni kötelező adatszolgáltatások teljesítése.

A könyvelőiroda könyvvizsgálói, adótanácsadói, könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezik, az elvégzett munkáért mind erkölcsi, mind anyagi értelemben felelősséget vállalunk. Társaságunk fentiekben vázolt alaptevékenységei megfelelő stabil hátteret biztosítottak ahhoz, hogy tevékenységi körünket egyéb területekre is kiterjesszük.