Bérszámfejtőt keresünk

könyvelőirodai és TB-kifizetőhelyi tapasztalattal

A mi tudásunk az Ön profitja

Magas szintű szolgáltatások több mint három évtizednyi tapasztalattal.

Hatékonyság digitalizációval

A legfrissebb digitális technikák alkalmazásával, automatizálással, elektronikus anyagátadással növeljük hatékonyságunkat.

/

Partner Könyvelőiroda

Könyvelőirodánk 1988-ban alakult családi vállalkozásként, és jelenleg közel 300 ipari, kereskedelmi, szolgáltató vállalkozás és non-profit szervezet számára nyújt számviteli, pénzügyi, bérügyviteli szolgáltatást.
Miért válasszon minket?

Miért válasszon minket?Mert bízhat bennünk

Tevékenységünk megkívánja, hogy a folyamatosan változó adó-, számviteli-, pénzügyi jogszabályváltozásokat naprakészen figyelemmel kísérjük, és e változásokat ügyfeleink számára a gyakorlatban alkalmazhatóvá tegyük.

Irodánk könyvvizsgálói, adótanácsadói, könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezik, az elvégzett munkáért mind erkölcsi, mind anyagi értelemben felelősséget vállalunk.

Filozófiánk

FilozófiánkEgyüttműködés

Cégünk működése ezen irányelvek alapján zajlik: átláthatóság, tisztelet, bizalom és kölcsönös együttműködés. Ezek tevékenységeink alappillérei.

Alapvető célunk: magas szakmai színvonalú, komplex és professzionális számviteli, pénzügyi, bérügyviteli szolgáltatás, adó- és üzletviteli tanácsadás nyújtása a legfrissebb digitális technikák alkalmazásával.

Amit ezért teszünk

Amit ezért teszünkSzolgáltatunk

Folyamatosan szem előtt tartjuk ügyfeleink igényeit, véleményét, és felvállaljuk azt a felelősségteljes szerepet, hogy mindenkor objektív és hasznos információkat szolgáltassunk.

Olyan munkamódszereket alkalmazunk, amelyek révén szolgáltatásaink minősége egyaránt megfelel megbízóinknak és a hatályos jogszabályi előírásoknak.

ügyfél
havonta számfejtett alkalmazott
Mrd Ft
ügyfeleink 2018-as nettó árbevétele
Mrd MFt
ügyfeleink 2018-as adózott eredménye

Szolgáltatásaink

Könyvelés

Feladatunk az átadott bizonylatok naprakész, folyamatos feldolgozása, bevallások, beszámolók, kimutatások, jelentések elkészítése. Folyamatos konzultáció a tulajdonosokkal, megbízókkal a vállalkozás pénzügyi és jövedelmi helyzetéről. Ügyfeleink hírlevél formájában történő tájékoztatása az aktuális jogszabályi változásokról illetve az adóhatóságok joggyakorlatában tapasztalt fejleményekről. Vállaljuk a számviteli politika, illetve az ehhez kapcsolódó számviteli szabályzatok elkészítését.

Bérszámfejtés

Munkatársaink szaktudása és tapasztalata kiemelkedő a személyi jövedelemadó, a társadalom és nyugdíjbiztosítás, illetve minden olyan egyéb elszámolandó kötelezettség és ezek teljes adminisztrációja területén, amely az egyéni és társas vállalkozási, a megbízási, illetve a munkaadói és munkavállalói jogviszonyokhoz kapcsolódik. Megbízóink bérelszámolása, adóbevallása pontosan és a hatályos törvényeknek mindenben megfelelően kerül elkészítésre és adminisztrálásra.

Adótanácsadás

Akár társasági adóról, általános forgalmi adóról, személyi jövedelemadóról, illetve egyéb járuléknemekről legyen szó, munkatársaink komplex módon áttekintik az egyes kérdéseket és ennek alapján nyújtanak - lehetőség szerint - teljes körű információt. Képviseletet vállalunk adóhatósági eljárásokban (revíziók, egyeztetések), konkrét adózási ügyekkel, illetve szerződésekkel kapcsolatban szakmai véleményt készítünk, megoldási javaslatot teszünk, méltányossági és jogorvoslati beadványokat (kérelmek, észrevételezések, fellebbezések) készítünk.

Referenciák

Számos partnerünkkel folytatunk hatékony együttműködést, melyek további sikerek elérését tették és teszik lehetővé a jövőben is.
 • Bod Reflex Kft.
 • Keszi-Hús Kft.
 • Más Festékbolt
 • Part Café
 • Piramis Építőház Kft.
 • Rév Büfé
 • Teletál
 • UNO Reklám Kft.
 • U és U Kft.
 • Vitamin Station
 • XXL GSM

2024-es áraink

Havi folyamatos könyvviteli és adózási szolgáltatás díja
16.900 Ft/óra

Havi folyamatos és alkalmi bérügyviteli szolgáltatás díja
4.600 Ft/fő/hó

Havi folyamatos „nullás” járulékbevallás díja
2.600 Ft/fő/hó

Adótanácsadás díja
23.500 Ft/óra

SZJA bevallás vállalkozóknak
25.000 Ft-tól/bevallás

Havi fixdíjas konstrukcióért

Kérje ajánlatunkat!

Kapcsolat

Kérdése merült fel? Keressen minket!

Küldjön üzenetet

Címünk2120 Dunakeszi, Bagoly u. 12.

Telefon(27) 541-150

NyitvatartásH-P: 8:00 - 16:30